Welkom

bij Vigy Hair & Beautyline

Ons salon bevindt zich in het oude historische centrum van Leidschendam op de Damlaan. Direct bij binnenkomst valt de gemoedelijke en open sfeer op. Wij werken met ervaren gecertificeerde Hairstylisten die onze klanten graag helpen de juiste keuzes te maken. Doelstelling is dan ook om u een ontspannen, comfortabel en tevreden gevoel te geven.

Vigy Hair & Beautyline voorziet in al uw wensen op het gebied van haar -en gezichtsverzorging. Knippen, kleuren, permanenten, hairextensions, bruidkapsels en make-up.

Naast dit alles zijn wij ook gespecialiseerd in Essential Oil Therapie. Zoals de naam al zegt doen we dit op basis van essentiële oliën. Dit gecombineerd met de kunst van Jin Shin Jyutsu kan ervoor zorgen dat uw lichaamsenergie weer in balans is.

Voor een behandeling bij Vigy Hair & Beautyline is een afspraak wel aan te raden maar bent u in de buurt dan kunt u ook gewoon binnen lopen om er een te maken en misschien kunt u wel direct geholpen worden. Bent u te vroeg ook geen probleem. U kunt rustig genieten van een kopje koffie of thee en een magazine.

Tot ziens in ons salon.