De Salon

Nabij de Westfield Mall Of The Netherlands bevindt zich het historisch centrum van Leidschendam. Wij zijn gevestigd in dit centrum op de Damlaan.

Wij werken met ervaren gecertificeerde Hairstylisten die onze klanten graag helpen de juiste keuzes te maken. Doelstelling is dan ook om u een ontspannen, comfortabel en tevreden gevoel te geven.

Salon - Vigy Hairline
OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering to bring your inner beauty to life

VIGY HAIR & BEAUTYLINE

about us

Vigy Hair & Beautyline voorziet in al uw wensen op het gebied van haar -en gezichtsverzorging. Knippen, kleuren, permanenten, hairextensions, bruidkapsels en make-up.

Naast dit alles zijn wij ook gespecialiseerd in Essential Oil Therapie. Zoals de naam al zegt doen we dit op basis van essentiële oliën. Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Dit gecombineerd met de kunst van Jin Shin Jyutsu kan ervoor zorgen dat uw lichaamsenergie weer in balans is.

Voor een behandeling bij Vigy Hair & Beautyline is een afspraak wel aan te raden maar bent u in de buurt dan kunt u ook gewoon binnen lopen om er een te maken en misschien kunt u wel direct geholpen worden. Bent u te vroeg ook geen probleem. U kunt rustig genieten van een kopje koffie of thee en een magazine.

Tot ziens in ons salon.

Door het gebruik van onze website ga je ermee akkoord dat we cookies gebruiken.