BEAUTiFUL HAIR
BEGINS WITH A SMILE

We Truly Believe Haircut Matters

Vigy

WELKOM BIJ VIGY HAIRLINE

01

ABOUT US

Een bezoek aan de kapper houdt tegenwoordig meer in dan alleen knippen en föhnen. Steeds vaker verwacht de klant uitgebreid en deskundig advies over wat wel en niet bij hem of haar past en hoe de nieuwste trends er uitzien dit seizoen.

Daarom is het voor een Hairstylist die eruit wil springen van essentieel belang om steeds op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen in het vak.

Iets wat wij graag met veel enthousiasme doen.

Take good care of your hair!

Lang of kort haar!! Je hairstylist is uiteraard de persoon bij uitstek als je de (grote) stap overweegt om iets anders te proberen. DON’T BE AFRAID. De Hairstylist is op de hoogte van de laatste trends en technieken, maar kan je ook goed adviseren over welk kapsel bij uw gezichtsvorm past. Er is altijd wel een haarstijl te matchen bij een ovaal, bolvormig, rond of lang gezicht. Zorg vervolgens wel dat je regelmatig een bezoek brengt in ons salon om dit in shape te houden.

h

a

i

r

D

O

T

T

E

R

A

Enjoy your beauty!

De Essential Oil Therapy is een techniek waarbij doTERRA oliën samen worden gebracht, waardoor er een diepe en krachtige werking ontstaat op ons fysiek, emotioneel, mentaal en energetische lichaam. Dit is een techniek waarbij door middel van geuren en oliën een probleem kan worden behandeld. Omdat het zintuig ruiken heel dicht bij onze emoties staat, kun je met deze techniek heel snel, effectief en krachtig aan het werk gaan. Omdat onze natuurlijke kracht versterkt wordt door de natuur, kun je met de Essential Oil Therapy het lichaam weer helen en in balans brengen.

Party Time!

Een bruiskapsel, losse krullen of een feestkapsel. Wij kunnen helpen bij het maken van de keuze door hier een goed en eerlijk advies over te geven.

O

P

S

T

E

K

E

N

M

A

K

E

-U

P

It’s your time to shine!

In ons salon zijn vele makeup stijlen mogelijk. Of je nu gaat trouwen of er gewoon mooi uit wilt zien voor een feestje of speciale gelegenheid. Denk hierbij dag/avond/bruidsmakeup ​​ Er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en passen wij de make-up daarop aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Look great with extensions!

Hair extensions van superieure kwaliteit. De extensions bestaan uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van uitstekende kwaliteit. Je kunt je haar ermee opvullen en verlengen. Ben jij degene die met de laatste trends wil mee lopen, kom eens langs voor advies. Ze kunnen worden gekruld en zelf met de styling tang in model worden gebracht.

H

A

I

R

E

X

T

E

N

S

I

o

N

S

G

E

Z

I

C

H

T

S

B

E

H

A

N

D

E

L

I

N

G

Beauty is an expression

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met de producten van Tyro. Dit product heeft zich de afgelopen decennia bewezen in de esthetische chirurgie en huidverzorging. Elke gezichtsbehandeling kan aangevuld worden met losse behandelingen, met een speciaal masker of met een massage.
Onze Producten

Your Hair & skin is Our Top Priority

02

EXPLORE OUR STYLE GALLERY

Door het gebruik van onze website ga je ermee akkoord dat we cookies gebruiken.