Vyantie

Wie heeft dat niet … een droom. Al op jonge leeftijd wilde ik al een eigen kapsalon. Na het succesvol afronden van de kappersopleiding ben ik op 17 jarige leeftijd begonnen met het werken in verschillende salons waar ik de nodige ervaring heb opgedaan. Op de leeftijd van 23 jaar ben ik gestart met mijn eigen salon op de Damlaan. Inmiddels alweer 16 jaar geleden! Na al deze jaren ben ik nog steeds zo gedreven als in het begin want het blijft toch een prachtig vak.

De meesten weten de salon inmiddels te vinden. Mochten wij nog geen kennis met elkaar hebben gemaakt dan nodig ik u hierbij uit om een bezoek te brengen aan onze salon.

Sabrina

Hallo ik ben Sabrina. Als klein meisje altijd al kapster willen worden. Na 16 jaar doe ik het nog altijd met veel liefde en geniet ervan. Ik werk alweer 12 jaar bij Vigy Hair & Beautyline waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd besteed ik quality time met mijn gezin. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het maken van 3D taarten.

Ik ga graag de uitdaging aan om samen met jou een mooi en verrassend kapsel te knippen waar je zeker tevreden mee zult zijn. Wij zien elkaar binnenkort!