Cutting & Styling

Take good care of your hair!

Lang of kort haar!!

Je hairstylist is uiteraard de persoon bij uitstek als je de (grote) stap overweegt om iets anders te proberen. DON’T BE AFRAID.

De Hairstylist is op de hoogte van de laatste trends en technieken, maar kan je ook goed adviseren over welk kapsel bij uw gezichtsvorm past. Er is altijd wel een haarstijl te matchen bij een ovaal, bolvormig, rond of lang gezicht.

Zorg vervolgens wel dat je regelmatig een bezoek brengt in ons salon om dit in shape te houden.

shutterstock_141150781_S

Goldwell:

Welk product past bij u. Zoek u de juiste hairstyling? Kijk dan op www.goldwell.com

Greath Lengths:

Naast de reeds bekende Hair extensions is er natuurlijk ook de Feather extensions. Veertjes in je haar. Super hip en erg leuk!

Ben jij degene die met de laatste trends wil mee lopen, kom snel langs en laat er een paar in je haar zetten. Ze kunnen worden gekruld en zelf met de styling tang in model worden gebracht.

www.greatlengths.nl

Spa & Relaxing

Enjoy your beauty!
spa

Tijdens de gezichtsbehandelingen werken we met de producten van Tyro van Dr. A. Molenaar. Dr. A. Molenaar is een internationaal bekend plastisch chirurg die zich al ruim 35 jaar bezighoudt met esthetische chirurgie en huidverzorging. Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen.

Elke gezichtsbehandeling kan aangevuld worden met losse behandelingen, zoals een speciaal masker of massage.

Nail Treatments

Nails are important too

Graag mooie verzorgde handen en nagels het hele jaar door, dat is toch wat elke vrouw wenst. Geef ze daarom de nodige aandacht en verzorging die ze vragen.

Een manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van uw natuurlijke nagels en handen. U kunt kiezen uit een Basic manicure, Spa manicure en Spa deluxe manicure (met paraffine). Uw handen voelen na deze behandeling fluweel zacht en soepel aan. Uw nagels zijn weer verzorgd en mogen gezien worden.

nail_spa

Bride & Visagie

It’s your time to shine!

Je bruidskapsel en make-up moet bij het gehele plaatje passen en een mooie aanvulling zijn op je bruidsjapon. Wat doe je met je kapsel op je bruiloft? Ga je voor los haar, half opgestoken haar of volledig opgestoken.

bride

Wij bij Vigy Hair & Beautyline kunnen helpen bij het maken van de keuze door hier een goed en eerlijk advies over te geven. Kom eens langs voor een proefkapsel en make-up.